FOODCARE
Virksomheden Foodcare blev etableret af Mads Hecter i 2010 og blev i 2022 solgt til ny ejer, Charlotte Eriksen.
FOODCARE har følgende primære målsætninger:
- at sælge og udbrede kendskabet til produkter indenfor vakuumopbevaring af fødevare
- at sælge og udbrede kendskabet til produkter indenfor sous vide tilbereding af fødevare
- at reducerer madspil i hjemmet, restaurationsbranchen og storkøkkener
- at forbedre madkvalitet og madkultur
- at optimere produktionsmetoder i storkøkkener og restaurationsbranchen
FOODCARE sælger primært alt indenfor vakuumopbevaring og sous vide. Vi udvider hele tiden med nye produkter indenfor specialiserede køkkenmaskiner og udstyr som kan være med til at realisere vores målsætning.
Vi sælger både til private og erhverv. Vi yder gerne support og konsulentbistand til alle virksomheder som har brug for løsninger indenfor vakuumpakning og sous vide tilberedning af mad. Vores samarbejde spænder bredt fra virksomheder indenfor industrien til små producenter af fødevare og virksomheder indenfor restaurationsbranchen.
FOODCARE har et stort sortiment af produkter indenfor vakuumopbevaring. Disse produkter giver helt nye muligheder for at forlænge holdbarheden af f.eks. madrester, frugt, grøntsager og pålæg. Det er ikke kun holdbarheden der forbedres men også vitaminer og proteiner beskyttes mod nedbrydelse når ilt påvirkningen reduceres.
Læs mere om vakuumopbevaring her.
FOODCARE ønsker også at være med til at udbrede kendskabet til "sous vide" og de åbentlyse fordele der er ved denne metode. Vi arbejder hele tiden på at finde og teste nye produkter til sous vide i samarbejde med forskellige kokke, madbloggere og andre eksperter indenfor gastronomien.
Læs mere sous vide her.