Vakuumpakker
Find din vakuumpakker i vores store sortiment af vakuummaskiner til både det private og professionelle køkken. Se også vores store sortment af både rillede og glatte vakuumposer til alle formål og vakuummaskiner på markedet.
-
Sammic SU-310 vakuumpakker
17.500,00 DKK -
Sammic SU-316 vakuumpakker
19.500,00 DKK
Derfor bør du bruge en vakuumpakker i madlavningen
Vakuumpakker er et fantastisk redskab i mange dimensioner af madlavningen. Først og fremmest er det en god metode til at opbevare diverse madvarer. Du kan opbevare dine madvarer på en praktisk måde, og hvis det skal fryses ned, undgår du, med vakuumpakning, frostskader. Vakuumpakker er ydermere et af de helt afgørende i sous vide, som er en meget anerkendt metode inden for madlavning.
Hvorfor benytte en vakuumpakker?
Vakuumpakningen benyttes dog ikke kun til at kokkerere sous vide. Der er altså flere årsager end ovenstående. Ud over opbevaring er de fordelagtige i mange aspekter i madlavningen. Du kan lave mange forskellige retter, der smager udsøgt, som kun kan opnåes ved hjælp af vakuumpakning.
Et godt tip er at benytte en vakuumpakker i tilberedningen af grøntsager. De er sunde, og du skal spise mange af dem - så hvorfor ikke gøre det en smule lækrere? Vakuumpakning giver grøntsagerne en helt ny dimension. Metoden kan somme tider gøre dem mere farverige, de bliver mere fyldige og bliver langt mere knasende. Det bliver lettere at spise, end du har været vant til, og du får måske lyst til at spise grøntsager langt oftere vha. vakuumpakning.
Sig farvel til madspild
I en tid hvor madspild er et meget diskuteret emne, skal man ydermere huske på, at en vakuumpakker sikrer, at dine madvarer kan holde sig i meget lang tid. Dette sikrer langt mindre madspild i hjemmet. Du har nemlig mulighed for at vakuumpakke det mad, du har til overs. Vakuum tillader nemlig, at du ved hjælp af frosten og indpakningen kan opbevare det i flere år, hvis det skulle være behovet. Herudover kan mange madvarer opbevares i køleskabet i flere uger, uden at kvaliteten eller hygiejnen (og sikkerheden) påvirkes.
Sikker og hygiejnisk mad
Vi ønsker alle, at vores mad er sikkert at spise, og når det ikke er det, er vi ofte selv synderen. Selv om det kan virke som et ubehageligt emne at tage op, er sandheden, at når nogle bliver syge af at spise maden, så er det som regel behandlingen af denne i køkkenet. Når man tænker på det, er det vigtigt at få nævnt, at vakuumpakning er en nem metode til at fastholde hygiejne i køkkenet. Det tilføjer et beskyttende lag, som minimerer bakterier og andet uhygiejnisk. Dette bidrager blot til at sikre dig et bedre velvære.
Andre fordele
En vakuumpakker sikrer, at stort set alt luft holdes ude, hvilket kun ender fordelagtigt. Det vil sikre mere smag og saft, og dette kan du også udnytte, hvis du vil marinere dine produkter. Du kan nemlig marinere på en langt mere effektiv måde, hvor dine råvarer ikke skal stå i flere timer eller en hel dag ad gangen. Luften holdes nemlig ude, og derfor kan du marinere på bare 20 minutter. Her opnår du bedre effekt, end hvis du havde marineret på normal vis over flere timer.
Hos foodcare ser vi en vakuumpakker som et meget fordelagtigt redskab i mange af madlavningens facetter. Derfor har vi også allieret os med nogle af de bedste leverandører på markedet, således at du kan finde en vakuumpakker, der passer til dit behov. Du kan se vores udvalg her. Skulle du have spørgsmål til produkterne eller andet, kan du altid ringe eller skrive til os på 24 20 82 20 eller på salg@foodcare.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.