Dry-aging poser. Til modning af oksekød

Dry-Age poser er fremstillet af en special folie som gør det muligt for kødet at ånde og tørmodne samtidig med at det opbevares sterilt. 

Der medfølger indlægsstykker med struktur da folien er glat på indersiden. Derfor kan du bruge Foodcare Dry-Age poser på en alm. vakuumpakker uden kammer. Den danske vejledning forklare meget præcist fremgangsmåde og forløbet i hele dry-age processen.
Varenummer: Dry-aging poser

Lagerstatus: På lager

Produktnavn Pris Antal
Dry-Age poser til oksekød, 2 stk. 20x30cm og 2 stk. 25x55cm
(levering 1 - 3 hverdage)
79,00 DKK
Dry-Age poser til oksekød, 5 stk. 25×55cm
(levering 1 - 3 hverdage)

Pris: 119,00 DKK

Tilbudspris: 99,00 DKK

Dry-Age poser til oksekød, 10stk 25x55cm
(levering 1 - 3 hverdage)

Pris: 219,00 DKK

Tilbudspris: 169,00 DKK

Dry-Age poser til oksekød, 5 stk. 30×60cm
(levering 1 - 3 hverdage)

Pris: 139,00 DKK

Tilbudspris: 119,00 DKK

Dry-Age poser til oksekød, 10stk 30x60cm
(levering 1 - 3 hverdage)

Pris: 249,00 DKK

Tilbudspris: 199,00 DKK

Dry-Age poser til oksekød, 4 stk. 40×70cm
(levering 1 - 3 hverdage)
169,00 DKK

Fri fragt til postbutik eller pakkeboks ved køb over 800 kr.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for support eller hvis tilbud ønskes.

Du kan altid få dine penge tilbage hvis du fortryder købet indenfor 14 dage.

Læs hvad vores ærlige kunder mener om Foodcare.dk.

Beskrivelse

Detaljer

Dry-Age poser til oksekød DRY-X50.

Dry-Age poser er fremstillet af en special folie som gør det muligt for kødet at ånde og tørmodne i et sterilt miljø. Modningsprocessen giver kødet mere karakter og omami til  smagen.

Poserne findes i varianter DRY-X40 (40my) og DRY-X50 (50my). Folien på 50my er den mest almindelige folie som primært bruges til oksekød. Folien på 40my er mere åben og kan derfor bruges til rygning eller kød som er mere vandholdigt som svinekød og fjerkræ. 

Der medfølger indlægsstykker med struktur da folien er glat på indersiden. Derfor kan du bruge Foodcare Dry-Age poser på en alm. vakuumpakker uden kammer. Den danske vejledning forklare meget præcist fremgangsmåde og hele dry-age processen.

Når kødet er pakket kan det opbevares i et alm. køleskab på en rist, så posen kan afgive væske på hele posens overflade. Det bedste resultat opnåes ved en temperatur på 2-3 grader og en modningstid på 4-6 uger.

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer Dry-aging poser
Mærke Nej

Vi bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre.

Acceptér