Beskrivelse
Detaljer
- Automatisk vakuumpakning uden at låse låget. Til tørre og faste fødevarer - fx tørt kød, nødder og hård ost.
- Manuel vakuumpakning til fugtige og sarte fødevarer - fx fersk kød, frugt og grøntsager.
- Beholderfunktion til vakuumforsegling af STATUS vakuumbokse, låg og kander.
Vakuumpakning er en proces, hvor luften fjernes fra en speciel vakuumpose eller vakuumbeholder. Fordelene er mange men primært for at beskytte fødevarerne mod de skadelige virkninger af kontakt med den ilt, som er i luften omkring fødevarerne. Når luften fjernes, minimeres nedbrydningen af fødevarerne væsentligt. Fødevarernes oprindelige smag og konsistens samt protein og vitaminindhold beskyttes også ved at vakuumpakke. Man spare også plads i fryseren og undgår frostskader på maden. Generelt vil der være op til 5 gange længere holdbarhed end ved almindelig opbevaring.
Alle rillede/riflede vakuumposer passer til denne model.
Dimensioner | Længde: 418 mm. Bredde: 200 mm. Højde: 100 mm. |
Vægt | Ca. 3,4 kg. |
Materiale | ABS Plastik |
Pumpe | Selvsmørende enkeltcylinder pumpe |
Vakuumtryk | Op til -750 mbar |
Motor | 230V AC, 50 HZ |
Transformer | 220V AC, 50 HZ/24V AC 0,8A |
Pumpe volume | 14 liter/min. |
Kontrol | Elektronisk |
Max posebredde | 28 cm. |
Max effekt og spænding | 210 W, 220-240V AC, 50/60 HZ |
Tilbehør:
Posekniv
3 stk. poser 20 × 28 cm
3 stk. poser 28 × 36 cm
1 stk. rulle 20cm × 1,5 meter
1 stk. rulle 28cm × 1,5 meter
Yderligere information
Yderligere information
Varenummer | HOME280 |
---|---|
Mærke | STATUS |