Tilbud

Sous Vide i dit eget køkken

"Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagebeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder."
Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel - Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d´Or Europeet.

Varenummer: SVB-02

Lagerstatus: levering 1 - 3 hverdage

Pris: 249,00 DKK

Tilbudspris: 199,00 DKK

Fri fragt til postbutik eller pakkeboks ved køb over 800 kr.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for support eller hvis tilbud ønskes.

Du kan altid få dine penge tilbage hvis du fortryder købet indenfor 14 dage.

Læs hvad vores ærlige kunder mener om Foodcare.dk.

Beskrivelse

Detaljer

"Sous vide i dit eget køkken" er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne og professionelle brugere.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 nemme opskrifter som er et hit hver gang og som illustrerer hvor meget mere man kan få ud af side råvarer med sous vide.
Til erfarne og også professionelle brugere, kan man vælge blandt de mere end 300 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur.
Bogen tager udgangspunkt i både hverdagsmad og festmad  med vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det. Med sous vide kan man få det bedste frem i hverdagsmad som kyllingebryst, laks, burger, flæskesteg, skinke, torsk, asparges og rabarber.

Men sous vide er også perfekt, når man skal lave festmad til mange kuverter. Maden kan tilberedes i god tid og med sous vide sikre man at resultatet altid bliver det samme med møre og saftige udskæringer. Maden smager ganske enkelt bedre samtidig med at råvereerne beholder sin flotte farve, fordi den er tilberedt skånsomt ved lavere temperaturer end ellers.
Sous vide gør hverdagen lettere, fordi maden kan forberedes i god tid (evt. dage i forvejen), og så laves færdig på bare 5-10 minutter. Og maden er sund, saftig og velsmagende, selvom den er hurtigt tilberedt. Sous vide er meget velegnet til de billigere udskæringer, der bliver møre og velsmagende.

"Sous vide gør ikke automatisk nogen til mesterkok, men sammen med vejledningen i denne bog kan teknikken helt sikkert hæve grundniveauet markant for enhver madlavning. Desuden indeholder afsnittene om udskæringer, mørhed og om hvordan kødet påvirkes af opvarmning mange nyttige informationer, som selv rutinerede kokke kan have glæde af. Og de mange tid/ temperatur-angivelser med smagsbeskrivelser findes simpelthen ikke nogen andre steder."
Kenneth Toft-Hansen, Svinkløv Badehotel - Tidligere Årets kok-vinder og sølvvinder ved Bocuse d´Or Europe

 

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer SVB-02
Mærke Bøger

Vi bruger funktionelle og nødvendige cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies, og at vi behandler personoplysninger, som indsamles via cookies. Du kan læse mere om cookies her.

Acceptér funktionelle og nødvendige cookies