Tilbud

Sous vide 2.0 - Opskrifter, teknik, tips og tricks

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

Varenummer: SVB-20

Lagerstatus: levering 1 - 3 hverdage

Pris: 399,00 DKK

Tilbudspris: 349,00 DKK

Fri fragt til postbutik eller pakkeboks ved køb over 800 kr.

Du er velkommen til at ringe eller skrive for support eller hvis tilbud ønskes.

Du kan altid få dine penge tilbage hvis du fortryder købet indenfor 14 dage.

Læs hvad vores ærlige kunder mener om Foodcare.dk.

Beskrivelse

Detaljer

"Sous vide 2.0" er den største og mest ambitiøse bog om emnet. Det er både en grundbog til begyndere, der vil i gang med sous vide, og en bog med inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle.

Til begynderne er der trin-for-trin vejledninger og 10 sikre hits. Avancerede brugere og professionelle kan vælge blandt de mere end 500 tid/temperatur-kombinationer, der alle er gennemprøvet og beskrevet med hensyn til resultatets udseende, smag og tekstur. Bagest i bogen er der afsnit om, hvordan man bruger sous vide både i hverdagen og til fest, og vejledning i, hvordan man selv kan tilpasse en opskrift, så resultatet bliver præcist, som man vil have det.

"Sous vide 2.0" handler ikke blot om rødt kød, men også om tilberedning af seje, men smagsrige udskæringer, der kan blive smørmøre. Og om andet end oksekød - fx perfekte tilberedninger af gris, lam, vildt, fjerkræ, og ikke mindst fisk, frugt og grønt.

"Sous vide 2.0" inddrager råvarekvalitet som et væsentligt element i den gode spiseoplevelse og bringer råd fra de professionelle om, hvad god kvalitet er, hvad den betyder, og hvordan man finder den.

 

Yderligere information

Yderligere information

Varenummer SVB-20
Mærke Bøger

Vi bruger funktionelle og nødvendige cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Hvis du giver dit samtykke, så tillader du, at vi sætter cookies, og at vi behandler personoplysninger, som indsamles via cookies. Du kan læse mere om cookies her.

Acceptér funktionelle og nødvendige cookies